Etusivu Peab.fiKirjaudu
Kultatasolle LEED-sertifioitu kohde
Etsitkö toimitilaa?

OTA YHTEYTTÄ!

 

Jarno Kuustonen, Turku

p. +358 40 869 1020
Jarno.Kuustonen@peab.fi

 

Uudenlainen hyvinvointi
Liiketoiminnan hyvinvointi
Työntekijöiden hyvinvointi
Ympäristön hyvinvointi
Tuottava työ
Loistava sijainti
Lyömättömät tilaratkaisut

Tiedämme, että toimintamme vaikuttaa pitkälle tulevaisuuteen. Siksi pyrimme rakentamaan yhteistyössä asiakkaidemme ja tavarantoimittajiemme kanssa energiatehokkaasti ja luonnonvaroja säästäen laadukkaita ja kestäviä tuotteita. Olemme Peabilla jo pitkään ponnistelleet vähentääksemme rakennustoiminnan aiheuttamaa ympäristökuormitusta. Toimitilarakentajana huolehdimme siitä, että kaikki tulevat kohteemme rakennetaan LEED-sertifikaatin vaatimusten mukaisiksi.

LEED GOLD YMPÄRISTÖSERTIFIKAATTI

Nereis Business Gardenin käyttäjälle LEED Gold- sertifiointi tarkoittaa mm. miellyttävää ja terveellistä työympäristöä.
Erityistä huomiota on kiinnitetty puhtaaseen sisäilmaan, lämpötilan tasaisuuteen, hyvään akustiikkaan ja valaistukseen.

Vuokralaiset voivat itse vaikuttaa omien tilojensa energiankulutukseen seuraamalla sähkön-, lämmön- ja vedenkulutustaan sekä säätämällä lämmitystä ja jäähdytystä.

Myös liikenteellisesti hyvä sijainti on tärkeä ympäristö- ja viihtyvyystekijä ja helpottaa logistiikkaa ja työmatkaliikennettä. Turun kauppatorille on matkaa alle kolme kilometriä ja rautatieasema ja satama ovat lähietäisyydellä.

Nereis Business Gardeniin pääsee hyvin kaikista ilmansuunnista ja myös julkisilla kulkuvälineillä. Perille on pyörätie ja alakerrassa on pyöräsuoja sekä peseytymis- ja pukeutumistiloja henkilökunnalle.

Kauppoja ja muita palveluja löytyy Nereis Business Gardenia vastapäätä ja postikeskus on aivan vieressä.

Peab Oy on osa Pohjoismaiden suurimpiin rakentajiin kuuluvaa Peab -konsernia. Peab rakentaa ja kehittää asiakkailleen asunto- ja toimitilaratkaisuja valtakunnallisesti.

Me Peabilla haluamme rakentaa tulevaisuuden kestävää yhteiskuntaa. Olemme Pohjoismaiden paras yhteiskuntarakentamisen yhteistyökumppani. Luomme ideoita, olemme aloitteellisia ja uudistuvia. Käytämme säästeliäästi resursseja ja ympäristöä säästävät ratkaisut ovat etusijalla. Peab rakentaa kestävää yhteiskuntaa.