Etusivu Peab.fiKirjaudu
Kultatasolle LEED-sertifioitu kohde
Vapaat tilat

OTA YHTEYTTÄ!

 

Jarno Kuustonen, Turku

p. +358 40 869 1020
Jarno.Kuustonen@peab.fi

 

Turun Pitkämäkeen valmistunut kahdeksankerroksinen Nereis Business Garden on kestävästä yhteiskuntarakentamisesta tunnetun pohjoismaisen Peab konsernin toteuttama korkeatasoinen toimistorakennus, johon kuuluu kiinteänä osana laaja palvelukokonaisuus. Peabin kiinteistöliiketoimintatiimi hankkii tontin, vuokraa tilat, suunnitteluttaa ja rakentaa toimitilat. Kohteen tilaajana ja omistajana toimii Peab Invest Oy ja rakentajana Peab Oy.
Yrityksen arvot korostavat ilmaston kannalta järkeviä rakennusratkaisuja ja aloitteellista uudistumista. Ne ovat tuoneet uudelle rakennukselle tiukkojen kriteerien perusteella myönnettävän LEED Gold -sertifikaatin.

Toimistotalon käyttäjille LEED sertifiointi tarkoittaa lisäksi muun muassa miellyttävää ja terveellistä työympäristöä. Erityistä huomiota on kiinnitetty puhtaaseen sisäilmaan, lämpötilan tasaisuuteen, hyvään akustiikkaan ja valaistukseen. Vuokralaiset voivat myös itse vaikuttaa omien tilojensa energiankulutukseen kustannuksiin seuraamalla sähkön-, lämmön- ja vedenkulutustaan sekä säätämällä lämmitystä ja jäähdytystä.
Myös liikenteellisesti hyvä sijainti on tärkeä ympäristö- ja viihtyvyystekijä ja helpottaa logistiikkaa ja työmatkaliikennettä. Turun kauppatorille on matkaa alle kolme kilometriä ja rautatieasema ja satama ovat lähietäisyydellä. Nereis Business Gardeniin pääsee hyvin kaikista ilmansuunnista ja myös julkisilla kulkuvälineillä. Perille on pyörätie ja alakerrassa on pyöräsuoja sekä peseytymis- ja pukeutumistiloja henkilökunnalle. Kauppoja ja muita palveluja löytyy vastapäätä ja postikeskus on aivan vieressä.

Varsinaisten toimistotilojen lisäksi talon vuokralaisille on tarjolla hyvät, nykyaikaiset palvelut.
ISS Palvelut tarjoaa kohteessa laajan palvelukokonaisuuden, joka tukee liiketoimintaa ja jota kehitetään käyttäjälähtöisesti.
Katutason neuvottelutiloista voi vuokrata satunnaiseen käyttöön isompia, hyvin varustettuja kokoushuoneita, ja palvelukokonaisuutta täydentävät vielä aulan vastaanottopiste ja viihtyisä lounasravintola Nereidi.